Zdroj: Unsplash.com
Jak na jarní detoxikaci o...
Ekuchařka online - výpis
- přidat komentář
- verze pro tisk
- zobrazeno 4703631x
Ekuchařka online - zobrazit seznam
Ekuchařka online - videa podle abecedy
filtrování videí podle doby přípravy, složitosti a kategorie
Výpis všech videí na Ekuchařke online
Zobrazit seznam článků
Výpis všech článků
Filtrování článků (podle autora ...)
Kategorie receptů:
Komentáře
změna hesla
Dobrý den, přihlásila jsem se pod zaslaným heslem, ale stále se mi nedaří změnit si ho na svoje. Co je špatně? Děkuji
DObrý den,
DObrý den,
odpověděl jsem Vá do emailu.
Poděkování
Dobrý den, v 18ti letech jsem se učila vařit podle vašich video receptů. Dnes je mi 28 let a stále sem chodím pro recepty. Vyrůstala jsem jen s otcem a vy jste byla moje záchrana. Díky Vám jsem myslím dobrá kuchařka. Děkuji!
Dobrý den Elizabeth, tak
Dobrý den Elizabeth, tak opravdu jste mě potěšila
Ať se Vám stále daří a přeji hezké svátky. Ivana Malatincová
moje recepty
Dnes jsem dala na svůj profil dva recepty,
Cibulové kroužky a vaječnou tlačenku-
Pod mým jménem Jarunka 62-Uvařila jsem: nemám nic tak nevím proč tam
není ani jeden recept
snad jsem nic neporušela
Hezky večer
Dobrý večer Jarunko, ty Vaše
Dobrý večer Jarunko, ty Vaše receptíky za které děkuji tam jsou.Úplně nahoře na liště je šedě napsáno : recepty.ekucharka.net vaše recepty a na to když kliknete už tam jste. Je to na tmavší šedé liště a na té samé liště vpravo je na žlutém podkladu napsáno červeně videokucharka.cz videorecepty. Tak snad to najdete a díky. Ivana M
moje recepty
Hezky den Ivanko je mi to moc líto,ale nenašla jsem moje recepty ,krásný sluneční den
Vaše recepty jsou již odkaz
Vaše recepty jsou již odkaz níže
https://recepty.ekucharka.net
recepty
Hezky večer Ivanko,jsem tu nová a strašně se mi libi vase recepty veškeré recepty jsem vyzkoušela a jsou super děkuji že tu jsem Jarunka
dobrý večer Jarunko, opravdu
odpověd
Moc děkuji Ivanko dnes jsem vyzkoušela mini koblížky jsou super krásný večer pa Jarunka
poděkování
Dobrý den paní Ivanko
Již dlouho sleduji Vaše bezva recepty a až nyní jsem se osmělil Vám vzdát hold. Je mi 62 let a strašně
rád se věnuji vaření, nejen pro sebe, ale celou rodinu. Když uvařím něco podle Vás jen se po tom za -
práší, jak jim chutná a ptají se kde jsem k tomu receptu přišel. NEPROZRADIL jsem. Klobouk dolů před
Vaším kuchař. uměním. Kam se za Vámi hrabou ty rádoby kuchaři z televize. Moc děkuji a přeji hodně
zdraví Vám i rodině a hlavně další inspiraci ! s pozdravem Váš obdivovatel JARDA
Dobrý den pane Jaroslave, moc
Dobrý den pane Jaroslave, moc mě Váš příspěvek potěšil
Já prostě vařím, jak si mě rodinka vycvičila a můj můž tvrdí, že klasika je klasika, tak se moc od ní nevzdaluji.
Jinak to Vám chválím, zatloukejte a nechte se chválit, jak Vám to jde
Ať se Vám nadále daří. Ivana Malatincová
Moc děkuji
Chtěla bych Vám moc poděkovat za tyto stránky, vařím podle Vás skoro vše, jelikož mám problém kořenit a prostě to potřebuji vidět v ruce. Dnes jsem upekla borůvková koláč s pudinkem podle vás a je úžasný.
Není zač Ivana M
díky
Milá paní Ivanko, i já vám děkuju za tuto formu receptů, i kdyz uz jsem baba, tak si vás rada najdu a vyzkousím recept, co sama delate..medovník delam vzdy s vámi, jen mi není jasné, ze já mam ty placky vzdycky tenčí
Pozdrav z Nizozemí. Jay
Paní Jay, zdravím z Prahy
Paní Jay, zdravím z Prahy
M8te u Vás jedlou sodu, která se tam dává ? Nebo jestli neděláte větší placky. Ať se Vám i nadále daří. Ivana M
Pani Ivanko,
Pani Ivanko,
už dlouho se Vám chystám napsat poděkování. Vařím s Vámi opravdu často, a pokaždé se povede výborné jídlo. Přítel je také nadšený. Takže za nás oba děkuji.
Přeji Vám jen to dobré, a at se Vám daří vše tak, jako Vaše receptíky
Zdraví Eva
Paní Evo, moc děkuji za milý
Paní Evo, moc děkuji za milý příspěvek, moc mě to potěšilo
Ivana M
Poděkování, od srdce
Milá paní Ivanko, dlouho jsem odkládala poděkování Vám, skvělé kuchařce. Před pár lety jsem onemocněla rakovinou a půl roku byla mimo domov. O domácnost a tři děti se staral manžel, nepraktický v kuchyni, takže to byla starost dětí. Mimochodem, tehdy mělydeset a jedenáct let, malý synek šest. Obě starší holčičky nějakou náhodou našly odkaz na Vaše stránky a začaly podle Vás vařit. Já jsem zkušená kuchařka a velmi ráda vařím, ale těžko dětem po telefonu, obzvláště v této situaci, vysvětlovat úplně všechno. Vařily podle Vás maso i pekly sladké. Když jsem se vrátila zpět domů (žijeme v zahraničí, já se léčila v Praze, a děti, mluvící a píšící velmi dobře česky, zůstaly s tatínkem v zahraničí), mě po návratu překvapily jako zkušené kuchařinky. Vaří dodnes, zejména ta starší,a díky jim jsem se i já dostala na Vaše stránky. Kuchařek mám hafo, vždyť se kdysi špatně sháněly, ale stejně, hledám-li něco jiného než obvykle, jdu na Vaše stránky. Nikdy jsem se v žádném receptu nezklamala, minimálně padesát jsem jich úspěšně vyzkoušela, ne-li více. Takže Vám chci ještě jednou poděkovat, že jste nám, takhle na dálku, pomohla a zároveň v mých dcerách zasadila semínko lásky k vaření (protože je to jednoduché a hlavně radostné). Díky ještě jednou. Marta K.
Paní Marto posílám pozdrav z
Paní Marto posílám pozdrav z Prahy a napřed Vám přeji hodně, hodně zdravíčka
Zdravím i kuchařinky a že něco umí uvařit to se vždycky hodí
A až budou větší, tak poznají že některý nenajedený chlap je protivný chlap

Děkuji za milý příspěvek a ať se Vám také daří. Ivana Malatincová
Dobrý den,p.Ivanko,muzete mi
Dobrý den,p.Ivanko,muzete mi prosím poslat nějaký kontakt na vás?(email)děkuji Lenka
Leni zdravím a posílám email
Leni zdravím a posílám email přímo na mě : I.mal@volny.cz
Ivana Malatincová
Přeji Vám hezký večer
P.Ivanko,dekuji za kontakt
P.Ivanko,dekuji za kontakt,napsala jsem vám již email,mejte se krásně Lenka
super
Díky za hezkou stránku plnou dobrých receptů.
Není zač a ať se Vám Vašku
Houskový knedlík
Dobrý den,nemáte recept na houskové knedlíky :-). Děkuji moc. Ještě Vás musím moc pochválit za vaše recepty.Spousty jsem jich zkoušela a musím říct,že super.
Dobrý den Alo, tak knedlíky
Dobrý den Alo, tak knedlíky jsou v přílohách
Ivana M
Knedlo, zelo, vepřo
Dobrý večer paní Ivanko, děkuji za Vaše rady a recepty podle kterých se i já kuchařka začátečnice blýsknu před celou rodinou :-). Mohla bych Vás poprosit o zveřejnění videa na českou klasiku: knedlo, zelo, vepřo ? Knedlíky zvládám celkem dobře, ale ne vždy se mi podaří upéct dobrou šťavnatou vepřovou.Poraďte prosím jak ji děláte Vy - z jakého masa (krkovice ?), jak jej připravujete,jak dlouho pečete (odkryté,zakryté), dnes je např. moderní pomalé pečení masa při nízké teplotě...apod. Jak zahušťujete zelí - moukou,jíškou nebo strouhanou bramborou ? Moc Vám předem děkuji. Martina
Dobrý večer paní Martino,
Dobrý večer paní Martino, Určitě to někdy natočím, ale teď v létě muž nechce takovéhle jídlo. Peču vždy krkovičku, začínám odkrytou a když se začne péct a je trochu červená, maso přikryji a peču doměkka.Hezky to masíčko změkne. Potom odkryji a lehce opět nechám maso zčervenat. To pečení pak klidně stačí na 180. Já jsem pomalé pečení ještě nezkoušela, takhle jsem spokojená.Během pečení klidně vypnu troubu, nechám teplotu dojít na 80 st. a pak zase přidám na 180. To zelí asu myslíte krouhané domácí a to když je už měkké, tak do něj přidám tak lžičku polohrubé mouky a provařím. Hodně to nazahusťuji.
Ať se Vám daří. Ivana M
kysané zelí
Jestli můžu přispět svou troškou do mlýna, tak já dělám kysané zelí tak, že na sádle spěním cibulku, pak tam přidám zelí, na hrubo strouhané jablko a osladím podle chuti. Dusím bez podlití do měkka. Ke konci odkryji a nechám vydusit vodu. Jablko zelí trochu zahustí i ochutí
100 lidí
100 chutí.


Já vařím kysané zelí nevymačkané s cukrem a kmínem a potom zahustím - na rozpáleném oleji
osmahnu cibulku s uzeným špekem na kostičky, když jsou osmahnuté, zasypu trochou hladké mouky, promíchám, vliju do zelí a dochutím.
Maso často peču v remosce, ta má asi 180°C.
Pěkný den.
Dobrý den paní Martino, tak
Dobrý den paní Martino, tak já mám nejraději krkovičku. Zatím jsem to pomalé pečení nevyzkoušela, ale nějaký čas pečení jí mám přikrytou, pak jí odkryji, nechám maso pěkně opéci, zase přikryji, vypnu troubu a nechám maso dojít. Ten čas se nedá přesně říci, záleží na druhu masa. Tedy rozhodně, když se maso začne péci, tak teplotu snižuji klidně na 180 st.
Ivana M+
Jak vařím hlávkové zelí, to je tady natočený recept a klasické kysané zelí nezahušťuji, jenom ho dosladím jak máme rádi a když je hodně kyselé, tak před vařením trochu šťávy ze zelí dám pryč. Ať e Vám daří a přeji hezký den
Nahlížím do receptů
Tento mne dost zaual jak v zelí tak i k masu A sdílím s Vámi jak docílit dobrému zelí a masu ,Krkovici mám nejraději není tak vysušená
vařím
Vážená paní stal jsem se v 50letech dědou a po dvou letech jsem si vzal vnučku do vlastní péče, syn a nevěsta se přestali starat.
jsem doma na mateřské a starám se o chod domáctnosti, vařím dle vašich postupů a docela mi to jde něco jsem uměl od maminky a zbytek je od vás. děkuji Vám za to že mně učíte vařit každý kdo ochutná tak si lahodí. Děkuji Vám, doufám že budete i nadále mým učitelem, potřebuji i dietní jídla neboť jsem diabetik, sice dietu moc nedržím ale musím, abych vydržel. s pozdravem Stanislav z Prahy 9
Dobrý den pane Stanislave,
Dobrý den pane Stanislave, tedy klobou dolů před Vámi. Jsem moc ráda že můžu malinko pomoci s receptíky :)Ovšem smůla je ta, že tady nejsou zrovna dietní recepty, ale myslím že když se něco z ingrediencí vynechá, nebo spíš nahradí něčím jiným, tak to někdy jde.
Ať se Vám daří a tím nemyslím jenom vaření.Ivana M
Dobry den chtela bych se
Dobry den chtela bych se zeptat jestli muzu nahradit heru za zlatou hanu? Predem dekuji za odpoved
Dobrý večer, určitě Ta je
Dobrý večer, určitě
Ta je dobrá
Ivana M
recepty plus rada
Dobry den,
chcela by som vas velmi pekne poprosit o recepty pre varenie v parnom hrnci. bol to darcek k vianociam velmi sa tesim ale zatial som skusala len zeleninu. Chcem sa vsak spytat nemala som k nemu misku na ryzu mohla by som pouzit potravinovu misku?
Dakujem Hanka
jen tak :-)
Dobrý večer Ivanko, chci Vám poděkovat za skvělé recepty a způsob, jakým je předáváte dál - videa nemají chybu. Hodně jsem se díky Vám naučila, vyzkoušela a budu v tom určitě pokračovat. V troubě mám nyní kuře na cibuli, bude zítra k obědu a v lednici zadělaná těsta na vánoční cukroví:-)Před časem jsem také vyzkoušela nakládaný hermelín, rodina se jen olizovala, takže u nás taky zdomácněl
Přeji Vám pevné zdraví a ať se Vám ve všem daří 
Také zdravím a moc děkuji za
pozdrav
Dobrý večer paní Ivanko
po delší době jsem nahlídl stránky jsou super a recepty ještě lepší jen tak dál. Vyskouším vaše banánové palačinky.
Přeji hodně zdraví
S pozdravem Mirek
Dobrý den pane Mirku, také
Dobrý den pane Mirku, také Vás zdravím a mám radost že sem nahlíží i chlapi
Krásný den přeje Ivana
Dobrý večer, tyto stránky
Dobrý večer,
Děkuji moc za tyto stránky, přeji hodně štěstí
Mějte se krásně
tyto stránky jsou suprové. Tyto stránky jsem jednou našla náhodou a jsem za to moc ráda. Zkoušela jsem podle vás bramboráky, mini trdelníky, buchty a zítra budu dělat karbanátky. Pokaždé to vyšlo přímo na jedničku a po všem se hned zaprášilo
Dobrý den Michaelo, moc
Dobrý den,dnes jsem dělal
Dobrý den,dnes jsem dělal Páteční kuřecí kousky,a opět musím poděkovat,bylo to super.Díky vám paní Ivanko jsem opět slavil ůspěch.Děkuji
Dobrý den Jaroslave, mám z
Dobrý den Jaroslave, mám z Vás fakt radost
Tak ať se stále daří
Ivana M
Pomalý hrnec
Dobrý den paní Ivanko,
velice ráda procházím Vaše stránky a recepty. Chtěla jsem se zeptat zda neuvažujete o pomalém hrnci a receptů pro něj. Já si ho pořídila (dárek na vánoce) a jsem s ním velice spokojená.
Drahuše
Dobrý den paní Drahuško, tak
Dobrý den paní Drahuško, tak ještě jsem o jeho koupi vůbec neuvažovala . Přeji hezký den. Ivana M
Pochvala
Vážená paní Ivanko chtěl bych vás moc pochválit za vaše recepty jsou moc výborné.Vařím podle vás a můžu říct že jsem podle dětí nejlepší kuchař,ale jenom díky vám.moc děkuji
Stránky
Přidat komentář